Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over ons

Creative Spreads is erkend en bekend als specialist in de markt van de smeerbare producten. We ontwikkelen en produceren specifieke producten voor internationale retailers en sterke innovatieve merken met een grote naamsbekendheid in het binnen- en buitenland.

De drijfveer van Creative Spreads is in de eerste plaats passie voor voeding en smaak. We combineren deze ongebreidelde passie met de grootst mogelijke efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit om onze klanten het allerbeste voor te schotelen. Daarnaast staat ons bedrijf voor ongeëvenaard vakmanschap en oprechtheid tegenover al onze belangengroepen.

Hoewel we een gloednieuw bedrijf zijn, kan Creative Spreads bogen op een sterke basis: veertig jaar ervaring en kennis van zaken in de markt van de smeerbare producten.

Smeerbare producten op basis van vlees, gevogelte, vis of groenten: onze ontwikkelaars slagen er elke dag opnieuw in nieuwe en verrassende creaties te creëren die de zintuigen van onze klanten en van de consument verwennen.

Noem ons gerust voedingsarchitecten. We zijn stuk voor stuk specialisten in de voedingstechnologie en hebben diverse competenties perfect onder de knie, zoals pasteurisatie en sterilisatie. Bovendien gebruiken we verschillende soorten verpakkingen (zoals glas, blik en plastic) in diverse formaten en met verschillende afwerkingen: gemodelleerde labels, krimpfolie, kartonnen verpakkingen ...

Uiteraard hanteren we voor al de bovenstaande elementen uitsluitend de hoogste normen voor smaak en kwaliteit.

Slogan